Szemki

Nap mint nap

Friss topikok

Szemüge

Esztelen madarak

2008.10.14. 22:19 | szemki | 2 komment

Címkék: politika sólyom életem megmondás

Én bizony nem kedvelem a sólyom nevű madarat. Nem kedvelem, mert önfejűsége határtalan. Sólyom, mintha agyi kapacitása tényleg egy madáré lenne (ami nem lehet igaz, mert valszeg hatalmas tudás birtokában van), csökönyösen ragaszkodik saját rögeszméihez. Emlékeztek a láthatatlan alkotmányra? Az is frankó volt, azaz amit alkotmánybíróként kiagyalt, az a tuti, a világ és benne az összes többi ember meg le van tojva. Majd jött az, én vagyok a tisztaság jelképe, a megközelíthetetlen orákulum. Ugye emlékeztek hogyan választották meg köztársasági elnöknek "titkos" szavazással? Tanulságos volt, ahogy a tisztaság jelképe fogadta a nem éppen tiszta győzelmet. De hát istenem, egy kicsit hatalommániás is. Később a nem szólalok meg lényegtelen ügyekben elnök úr... Holmi utcai zavargás? Az smafu. Ja, és a nem fogok kezet az arra méltatlanokkal... Kinyilatkozni? Azt tud. Megnevezeni a gonoszt? Abban frankó! És mi az ijesztő? Hogy még csak nem is pártos! Hanem csak hihetetlenül önfejű, öntelt és csökönyös.

Miért?

Én nem tudom.

Te?

A bejegyzés trackback címe:

https://szemuvegeskisebbseg.blog.hu/api/trackback/id/tr48714402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

khm 2008.10.15. 09:53:42

"valszeg hatalmas tudás birtokában van" Nos, ezt nem tudom, de az biztos, hogy hatalmas tudás tudatának birtokában van...ez természetesen azt a tudatot is megteremti, hogy ő tökéletes és felsőbbrendű...és ezért azzal és úgy foglalkozik, amivel és ahogy akar, vagy nem akar. Miért csökönyös pl?! Van amikor az maga a tökély, nem? Amúgy a csökönyöst szépen mondhatnám következetesnek is...ha birtokában lenne szimpátiámnak, de nincs. És perszehogy nem pártos, ő még annak is fölötte áll;-)...de ez a hatalommánia....ez meg micsoda csúnya rágalom?! Ő?!

büdzsid 2008.10.15. 20:56:49

mint minden védett madárnak neki is megvan az eszmei értéke! Nála azonban az ár- érték arányt azok határozták meg, akik védett madárrá nyilvánították!
süti beállítások módosítása