Szemki

Nap mint nap

Friss topikok

Szemüge

Mell ficcentés

2008.09.22. 17:12 | szemki | Szólj hozzá!

Címkék: bringa életem

 Ma eszembe jutott, hogy láttam már két filmben is mellficcentést. Nem tudom ki mennyire ismeri a dolgot, ez az amit Kamarás Iván csinál a Miniszter félrelépben a lift előtt, illetve a 40 első randiban Drew Barrymore öccse, tükör előtt. Szóval külön-külön mozgatja a mellizmait a muki. Ennek kapcsán felmerült bennem, hogy vajon egyfelől én tudok-e ilyet csinálni (nem mert izomzatom csekély ehhez), de ami még fontosabb, vajon a nők tudnak-e mellett ficcenteni? Mert ugye a női mell alatt is lapulhat izomzat. Ez talán valamelyik felnőtt témájú cirkusz kiváló előadása lehetne. Jöjjenek be, itt látható a világ legnagyobb bajszú mellficcentő nője. Özönlene a nép! De lehet, hogy aki ráállna a ficcentő izom fejlesztésre annak elfogyna felülről a női rész.

És erre tudok is egy szép példát:

Korábbi edzőtermemben (sajnos nem az enyém volt, csak oda jártam), ahol satnyaságom próbáltam eltüntetni, láttam gyönyörű példáját a ficcentő izom erősítés miatt elfogyott mellű nő kiváló mintájára. A csaj jobb volt hangban, mint a Louis Armstrong és sajnos lefogyott a melle a sok edzéstől. Ezt próbálta ellensúlyozni két helyes kis beépített zacskóval (szilikon) amelynek pereme kiválóan látszódott akkor amikor a ficcentő izmot erősítő gépen ült (ül a gépen keze derékszögben felfelé és ki-be csukja azt - próbálok képet is szerezni és majd feltenni). Egyébként ebbe az edzőterembe járt egy belga pornószínész is, mint megtudtam (mert én ilyen dolgokról csak hallomásból értesülök - fújj).

Szóval ilyen dolgok jutottak ma az eszembe a critical mass előtt, utána még jelentkezem.

Na megvan a kép, és emeltem bringát is meg aztán korsót is így mára ENNYI!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemuvegeskisebbseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2676127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása