Szemki

Nap mint nap

Friss topikok

Szemüge

MikulásGyár újra!

2008.12.19. 21:26 | szemki | Szólj hozzá!

Címkék: életem megmondás hellókarácsony

Kint voltunk, elvittük az anyagot, örültek neki, mi is örültünk, majd hazajöttünk.

Azaz idén a fantasztikus újításunknak köszönhetően, hogy elfogadunk étkezési utalványt (az én ötletem volt ;-)), minden eddiginél nagyobb összeg jött össze a kollégáktól. A legmeglepőbb az volt, hogy alig kellett unszolni az embereket, összesen két körüzenet ment körbe, egy hetes eltéréssel. De a kp. és utalványok mellett annyi játék és ajándék is érkezett, hogy tele lett az autó csomagtartója.

Ezek után a begyűjtött ajándékokkal és anyagiakkal elaraszoltunk (dugó) a közeli hiperbe, ahol jól levásároltuk azt. Majd megkértük a kedves információsokat, hogy fotózzanak már le minket, természetesen közölve, hogy itt egy MikulásGyári gyűjtés dokumentálása folyik. Ők a szokásos kedves stílusukban elhajtottak a vérbe, hogy az áruházukban tilos a fotózás!

No, kedvünket nem szegve, mi el a Hősök terére (5 km/h sebességgel), ahol már állt a kis piros Gyár. Mi be a térre, anyag egy része át a kis hordkocsikba,  ők meglepettek, hogy hűű de sok, mi mondjuk, hogy még kétszer ennyi, erre le nagyfőnök, ő is megköszön, mi elmondjuk ez sok kolléga termése meg miegymás, aztán körbe-körbe séta, de sajnos idén sem mehettünk be a Mikulincsok közé.

Vasárnap zárnak, ha akarsz még ki tudsz menni!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemuvegeskisebbseg.blog.hu/api/trackback/id/tr88832298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása